CARPACCIO ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΑΠΟ LA VACHE QUI RIT
ΥΛΙΚΑ
- 2 μερίδες La Vache qui rit
- 6 χθεσινές ντομάτες
- 200ml κρέμα γάλακτος 35%
- 4 κ.σ. λευκό βαλσάμικο ξίδι
- 10 φύλλα βασιλικού
- Αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμείξτε την κρέμα γάλακτος και το La Vache qui rit, προσθέστε αλάτι και πιπέρι, και βάλτε το μείγμα σε σιφόν. Αφήστε το στο ψυγείο.
- Ετοιμάστε το carpaccio κόβοντας τις ντομάτες σε λεπτές φέτες και τοποθετήστε τις ομοιόμορφα και αρμονικά στα πιάτα.
- Αλατοπιπερώστε το carpaccio με λευκό βαλσάμικο ξίδι και ψιλοκομμένο βασιλικό.
- Βάλτε την μους από La Vache qui rit πάνω στις ντομάτες και σερβίρετε.