CARPACCIO ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΑΠΟ LA VACHE QUI RIT

CARPACCIO ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΑΠΟ LA VACHE QUI RIT

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

9~

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Χαμηλός

ΜΕΡΙΔΕΣ

1

ΥΛΙΚΑ

  • 2 μερίδες La Vache qui rit
  • 6 χθεσινές ντομάτες
  • 200ml κρέμα γάλακτος 35%
  • 4 κ.σ. λευκό βαλσάμικο ξίδι
  • 10 φύλλα βασιλικού
  • Αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Αναμείξτε την κρέμα γάλακτος και το La Vache qui rit, προσθέστε αλάτι και πιπέρι, και βάλτε το μείγμα σε σιφόν. Αφήστε το στο ψυγείο.
  • Ετοιμάστε το carpaccio κόβοντας τις ντομάτες σε λεπτές φέτες και τοποθετήστε τις ομοιόμορφα και αρμονικά στα πιάτα.
  • Αλατοπιπερώστε το carpaccio με λευκό βαλσάμικο ξίδι και ψιλοκομμένο βασιλικό.
  • Βάλτε την μους από La Vache qui rit πάνω στις ντομάτες και σερβίρετε.