ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόψτε το κολοκύθι σε κύβους.
- Σε μια κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό, μαγειρέψτε τα φασολάκια (10 λεπτά), το μπρόκολο και τον αρακά (5 λεπτά) και τους κύβους κολοκυθιού (3 λεπτά).
- Κάθε φορά, στραγγίστε τα λαχανικά και βυθίστε τα αμέσως σε παγωμένο νερό για να σταματήσει η διαδικασία μαγειρέματος και να διατηρηθεί το όμορφο χρώμα των λαχανικών.
- Σε μια κατσαρόλα, σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το ψιλοκομμένο σκόρδο και το λεπτοκομμένο λευκό πράσο με το λάδι καρύδας.
- Προσθέστε το κάρυ, το κορν φλάουρ, ανακατέψτε και ρίξτε 400 ml νερό. Αλατοπιπερώστε και σιγοβράστε για 10 λεπτά.
- Πάρτε δυο κουτάλια ζωμού και ανακατέψτε με τις μερίδες La Vache qui rit.
- Βάλτε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα μαζί με όλα τα λαχανικά.
- Ζεσταίνετε για 2 λεπτά πριν σερβίρετε αυτό το χορτοφαγικό κάρυ με πράσινα λαχανικά και άσπρο ρύζι.
Το χειμώνα, μαγειρέψτε αυτό το χορτοφαγικό κάρυ με κόκκινα φασόλια, κομμάτια κολοκύθας και φέτες πράσου.